ATOTAL jelszó módosító oldal használata

  1. Böngészőben nyissuk meg az Atotal Insurtech jelszó módosító oldalát:

https://adfs.atotalinsurtech.com/adfs/portal/updatepassword

 

jelszócsere oldal
 

  1. Adjuk meg a Felhasználó nevünket felhasznalónév@atotalinsurtech.com formátumban és a jelenleg érvényes jelszavunkat – Régi jelszó, amelyet meg szeretnénk változtatni.
  2. Majd írjuk be az Új jelszót, amelyre meg szeretnénk változtatni, és ismételt megadásával erősítsük is meg, Új jelszó megerősítése.

 

Az új jelszónak a következő kritériumoknak kell megfelelnie:

 

  1. A Küldés gombbal küldjük el és érvényesítsük az új jelszót. Ezt követően már ezzel tudunk a számítógépen profilunkba és VPN kapcsolathoz bejelentkezni.
    • Amennyiben az irodában a belső hálózatban történik a jelszó változtatás akkor a jelszó változtatás után a következő gépre való belépésnél (ez lehet egy egyszerű zárolás, és feloldása) már az új jelszóval kell belépni.

Figyelem: 10 percen belüli 5 sikertelen bejelentkezést követően 15 percre a Fiók zárolásra kerül!

  1. VPN kapcsolathoz Zywall SecuExtender VPN kliens használata esetén felülírjuk a bejelentkező ablakban mentett jelszót, Windows Ikev2 VPN kliens esetén (hálózati ikonnál található Atotal Insurtech) az első sikertelen bejelentkezés kapcsolódást követően felajánlott ablakban az új jelszó beírásával felül írjuk a letároltat és ekkor érvényesítjük az újat.
  2. A domain account jelszavának módosítása a Kárnavigátor jelszavát nem érinti.
+36-1-433-4101, +36-1-433-4102
info@atotalinsurtech.com
1158 Budapest, Késmárk utca 14/b
A honlapot az Atotal Insurtech Kft. üzemelteti. A honlap struktúrája, képi-grafikai megjelenítése és tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A honlapon közzétett szöveges és képi információk között harmadik személy szellemi tulajdonát képező, külső tartalom is található. Ezen tartalmak megjelenítésére az Atotal Insurtech Kft. kizárólagos felhasználási engedély alapján jogosult. A honlapon szereplő tartalmak üzleti célú felhasználásának minden formája tilos. A honlapon elhelyezett tartalmak tájékoztató jellegűek. Az Atotal Insurtech Kft. ellenőrzi a honlapon elhelyezett információk tartalmát, és minden ésszerű intézkedést megtesz az információk folyamatos aktualizálásáért, azok pontosságát és teljességét azonban garantálni nem tudja. Az Atotal Insurtech Kft. nem vállal felelősséget a közzétett információk pontatlanságából, a technikai jellegű problémákból adódó károkért, továbbá fenntartja a jogot arra, hogy a honlap tartalmát bármikor megváltoztassa.
Adatkezelési szabályzat
Adatvédelmi tisztviselő: Generali Biztosító Zrt.
Levelezési cím: 7602 Pécs, Pf. 888, adatkezeles.hu@generali.com