Insurtech megoldásaink

Cégünk modern technológiai újítások integrációjával kínál gyors, hatékony és személyre szabott értékbecslési és kárrendezési megoldásokat.

Videós kárrendezés

A kárrendezés egyszerű, ügyfélbarát módja. Ez a technikai újítás növeli a reakciósebességünket, megfelelően kontrolláltan tényleges ügyfélélményt biztosít. Mindemellett a pandémia alatt is folyamatosan biztosította és biztosítja a kárrendezés folyamatát. Az ügyféllel online kapcsolatot létesítve a kárrendezés lebonyolítható, semmilyen alkalmazás letöltése nem szükséges. A szakértőnek és a károsultnak térben nem szükséges egy helyen lenniük, csupán időben.
Érdekel

Űrtechnológia-integráció

Az Európai Űrügynökség által felbocsátott Sentinel műholdak adatait napi szinten használjuk a mezőgazdasági kárrendezések kapcsán. A műholdas megfigyelések adataira épített, integrált rendszereinken keresztül folyamatosan edukáljuk a piacot, elérhetővé tesszük ezen tudományág eredményeit. Így segítjük partnereink látásmódjának szélesítését, amellett, hogy a műholdas adatok feldolgozása eredményes működésünk egyik alappillérévé vált.

Érdekel

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kérdése van? Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre!
Tovább

Azonnali helyszíni kárrendezés

Real-time szolgáltatásunk keretében szakértőnk a helyszíni szemlén meghatározza a kár mértékét. Ezután a kártérítés meghatározott összege automatikusan, perceken belül kiutalásra kerül a károsult részére, ezzel támogatva a gyors kárrendezést és a kimagasló ügyfélélményt, amennyiben a szükséges információk rendelkezésre állnak.
Érdekel

Iot-integráció

IoT szenzorok segítségével szolgáltatásunk kiterjed fagy-, víz-, illetve hő érzékelésére, melyről akár az otthontartózkodás idején kívül is tájékoztatást kapnak ügyfeleink mobiltelefonjukon, azonnali intézkedésre adva lehetőséget. Ennek köszönhetően megelőzhető vagy jelentősen csökkenthető a fagy-, víz-, illetve tűzkárok mértéke.
Érdekel

Itt üzenhet nekünk

  +36-1-433-4101, +36-1-433-4102
  info@atotalinsurtech.com
  1158 Budapest, Késmárk utca 14/b
  A honlapot az Atotal Insurtech Kft. üzemelteti. A honlap struktúrája, képi-grafikai megjelenítése és tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A honlapon közzétett szöveges és képi információk között harmadik személy szellemi tulajdonát képező, külső tartalom is található. Ezen tartalmak megjelenítésére az Atotal Insurtech Kft. kizárólagos felhasználási engedély alapján jogosult. A honlapon szereplő tartalmak üzleti célú felhasználásának minden formája tilos. A honlapon elhelyezett tartalmak tájékoztató jellegűek. Az Atotal Insurtech Kft. ellenőrzi a honlapon elhelyezett információk tartalmát, és minden ésszerű intézkedést megtesz az információk folyamatos aktualizálásáért, azok pontosságát és teljességét azonban garantálni nem tudja. Az Atotal Insurtech Kft. nem vállal felelősséget a közzétett információk pontatlanságából, a technikai jellegű problémákból adódó károkért, továbbá fenntartja a jogot arra, hogy a honlap tartalmát bármikor megváltoztassa.
  Adatkezelési szabályzat
  Adatvédelmi tisztviselő: Generali Biztosító Zrt.
  Levelezési cím: 7602 Pécs, Pf. 888, adatkezeles.hu@generali.com