Magatartási Kódex

Felhívjuk figyelmét, hogy az Atotal Insurtech Kft. mint a Generali Csoport tagja, magára nézve kötelező csoportszintű magatartási kódexet fogadott el, melyet az alábbiakban talál meg.

A Generali Csoport Magatartási Kódexét – mely a Generali Csoport Etikai Kódekének helyébe lép – 2012. december 14-én elfogadta az Assicurazioni Generali S.p.A. Igazgatósága.

A Magatartási Kódex meghatározza az elfogadottnak tartott magatartást, illetve iránymutatást nyújt a sokszínűség és a befogadás erősítéséhez, a vállalati eszközök védelméhez, az összeférhetetlenség megelőzéséhez, a vesztegetés és csalás elkerüléséhez, a pénzügyi jelentéstételhez és a bizalmas információk kezeléséhez, továbbá a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozásának megakadályozásához valamint a nemzetközi szankciók kezeléséhez.

Vállalatunkhoz bejelenthető minden olyan eset vagy eljárás, amelyről a bejelentő jóhiszeműen feltételezi, hogy az kifogásolható, jogellenes, illetve a Magatartási Kódexünkben foglaltakba ütközik.

Helyi kommunikációs csatornák:
• postacím: Compliance vezető, 1066 Budapest, Teréz krt. 42-44.
• e-mail cím: incidens.compliance.hu@generali.com


A bejelentéseket a Nemzetközi Generali Csoporthoz az alábbi csatornákon lehet eljuttatni:


A Compliance Helpline segélyvonal üzemeltetője a GCS Compliance Service Europe Ltd. (Navex Global leányvállalata). A weboldal magyar nyelven is elérhető.

Fontos, hogy a fenti kommunikációs csatornák nem használhatóak a Csoport tagvállalatai által értékesített termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyfélpanaszok bejelentésére. A helyi jogszabályoknak megfelelően, az ügyfelek részére fenntartott panaszbejelentési csatornákról a szerződéses dokumentumok nyújtanak bővebb felvilágosítást.

Magatartási Kódex
+36-1-433-4101, +36-1-433-4102
info@atotalinsurtech.com
1158 Budapest, Késmárk utca 14/b
A honlapot az Atotal Insurtech Kft. üzemelteti. A honlap struktúrája, képi-grafikai megjelenítése és tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A honlapon közzétett szöveges és képi információk között harmadik személy szellemi tulajdonát képező, külső tartalom is található. Ezen tartalmak megjelenítésére az Atotal Insurtech Kft. kizárólagos felhasználási engedély alapján jogosult. A honlapon szereplő tartalmak üzleti célú felhasználásának minden formája tilos. A honlapon elhelyezett tartalmak tájékoztató jellegűek. Az Atotal Insurtech Kft. ellenőrzi a honlapon elhelyezett információk tartalmát, és minden ésszerű intézkedést megtesz az információk folyamatos aktualizálásáért, azok pontosságát és teljességét azonban garantálni nem tudja. Az Atotal Insurtech Kft. nem vállal felelősséget a közzétett információk pontatlanságából, a technikai jellegű problémákból adódó károkért, továbbá fenntartja a jogot arra, hogy a honlap tartalmát bármikor megváltoztassa.
Adatkezelési szabályzat
Adatvédelmi tisztviselő: Generali Biztosító Zrt.
Levelezési cím: 7602 Pécs, Pf. 888, adatkezeles.hu@generali.com